tag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post3540817898205062829..comments2023-12-02T14:12:12.487+02:00Comments on Doron kakku: Mustaherukka-suklaamoussekakku!Dorohttp://www.blogger.com/profile/00890704643162853842noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-9173994855777913672016-10-14T06:57:50.180+03:002016-10-14T06:57:50.180+03:00Suuri kiitos :)Suuri kiitos :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05062850240068066359noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-597387244750214292016-10-08T20:27:04.857+03:002016-10-08T20:27:04.857+03:00älä missään nimessä tee kaksinkertaista ohjetta. ...älä missään nimessä tee kaksinkertaista ohjetta. Silloin täytettä tulee liikaa. Ehkäpä kolmasosa täytettä lisää, niin saatat olla aika lähellä oikeaa. Tuo mainitsemasi 0,5 voi myös olla aika hyvä. Kerro siis 1,5:llä, niin saat suoraan oikean määrän. Jos kerrot 0,5:llä lisää tulos perusohjeen määrään.Dorohttps://www.blogger.com/profile/00890704643162853842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-38815815607694859882016-10-08T14:18:39.084+03:002016-10-08T14:18:39.084+03:00Osaisitko neuvoa, jos haluan tehdä tämän 26cm vuok...Osaisitko neuvoa, jos haluan tehdä tämän 26cm vuokaan, onko kaksinkerainen ohje hyvä vai riittääkö kertominen 0,5?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05062850240068066359noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-26729542953925373742016-03-17T19:39:41.061+02:002016-03-17T19:39:41.061+02:00Voit laimentaa vedellä hieman, mutta jätä juomakel...Voit laimentaa vedellä hieman, mutta jätä juomakelpoista mehua vahvemmaksi. Näin maku tulee hyvin esiin valmiissa kakussa.Dorohttps://www.blogger.com/profile/00890704643162853842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-74175462053427174012016-03-17T15:13:41.442+02:002016-03-17T15:13:41.442+02:00Tehdäänkö toi kiille siis ihan tiivisteestä suoraa...Tehdäänkö toi kiille siis ihan tiivisteestä suoraan vai laimennetaanko vedellä?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-57112760076803755252014-07-15T16:46:47.951+03:002014-07-15T16:46:47.951+03:00kyllä minullakin pohja hieman tiivistyy ja tulee h...kyllä minullakin pohja hieman tiivistyy ja tulee hieman kovemmaksi. Mikäli rakenne ei tunnu hyvältä,kannattaa kokeilla jotakin toista brownie-ohjetta. esim.minunkin blogista löytyy vaihtoehto (tosisuklaiset browniet). <br /><br />mutta brownien kanssa on kyllä aina tiivistyminen "ongelmana". Ehkä joskus voisit kokeilla tummaa sokerikakkupohjaa kakun pohjana.se säilyy takuuvarmasti pehmeänä.minun blogista ei löydy ohjetta,mutta googlettamalla löytyy varmasti.<br /><br />kiitos palautteesta:)Dorohttps://www.blogger.com/profile/00890704643162853842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-36750623761326767042014-07-15T16:36:57.662+03:002014-07-15T16:36:57.662+03:00Moikka! Olen tehnyt tätä useammankin kerran ja ain...Moikka! Olen tehnyt tätä useammankin kerran ja aina ongelmaksi on tullut, pohjan kovuus. Pohja on ihan hyvä ja browniemainen ennen jääkaappiin laittoa. Sen jälkeen se jähmettyy melko kovaksi. Pysyykö sinulla pohja pehmeänä?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-1859294694754863732014-05-24T18:00:36.626+03:002014-05-24T18:00:36.626+03:00ilman muuta voit tehdä kakun jo edellispäivänä, mi...ilman muuta voit tehdä kakun jo edellispäivänä, miksei myös kahta päivää aikaisemmin. Onnea valmistumisesta!Dorohttps://www.blogger.com/profile/00890704643162853842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-52504199217796549022014-05-24T14:37:15.936+03:002014-05-24T14:37:15.936+03:00Tosi näyttävä kakku! :) voiko kakun tehdä edellisp...Tosi näyttävä kakku! :) voiko kakun tehdä edellispäivänä jo valmiiksi (myös kiilteen), sillä ajattelin tehdä kakun valmistujaisiini?! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-22153598732816040422014-05-21T18:26:42.602+03:002014-05-21T18:26:42.602+03:00itse olen laittanut kakun jääkaappiin heti suklaam...itse olen laittanut kakun jääkaappiin heti suklaamoussekerroksen valmistuttua. sitten vain mustaherukkamoussen valmistuksen kimppuun. eli voit tehdä heti perään:)Dorohttps://www.blogger.com/profile/00890704643162853842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-76053383391081859872014-05-21T17:27:04.912+03:002014-05-21T17:27:04.912+03:00Kuinka kauan suklaamousse-kerroksen tulisi hyytyä ...Kuinka kauan suklaamousse-kerroksen tulisi hyytyä ennen kuin mustaherukkamousse kaadetaan päälle? Useampi tuntiko vai riittääko vain moussen valmistusaika hyydyttämään alimman kerroksen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-24005638009893347062014-05-09T17:05:35.643+03:002014-05-09T17:05:35.643+03:00Leikkasin pohjan pienemmäksi ulkonäöllisistä syist...Leikkasin pohjan pienemmäksi ulkonäöllisistä syistä. voit vallan hyvin jättää pohjan leikkaamatta ja lämätä täytteet päälle.<br />toivottavasti herkku maistuu. tämä on meinaan yksi niistä minun toooosi paljon käyttämistäni resepteistä.Dorohttps://www.blogger.com/profile/00890704643162853842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-8837354007059535202014-05-09T17:01:53.010+03:002014-05-09T17:01:53.010+03:00En ymmärrä tuota, että miksi pohjaa leikataan pien...En ymmärrä tuota, että miksi pohjaa leikataan pienemmäksi? Haittaako se jotain, jos vain laittaa mousset irtopohjavuoassa olevan kakkupohjan päälle pienentämättä pohjaa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-90193074554162729862013-07-17T22:15:41.325+03:002013-07-17T22:15:41.325+03:00Kiitoksii tuhannesti:):):)Kiitoksii tuhannesti:):):)Dorohttps://www.blogger.com/profile/00890704643162853842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5099865368625217648.post-64326038024380047022013-07-17T14:12:56.508+03:002013-07-17T14:12:56.508+03:00Tajuttoman hyvännäköinen kakku ja ihanat kuvat ole...Tajuttoman hyvännäköinen kakku ja ihanat kuvat olet siitä saanut! :)Essihttps://www.blogger.com/profile/05737417347940126699noreply@blogger.com