28.5.16

Kakkuja kevään juhliin!

http://doronkakku.blogspot.com/2013/06/mustaherukka-suklaamoussekakku.html

Kevät tuppaa olemaan juhlien aikaa. Koulujen lomat alkavat ja valmistuneita riittää. Meillä ei ole tiedossa mitään juhlia, mutta kokosin teille, jotka pääsette juhlia valmistelemaan omat kakkusuosikkini. Kakkujen resepteihin pääset tekstissä olevien linkkien kautta tai napauttamalla kakun kuvaa.

Blogini kestosuosikkina on ollut kakkugallerian reseptillä, jota olen hieman tuunaillut, valmistettu mustaherukka-suklaamoussekakku. Kakku on ihan yliveto ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, vaikka siinä onkin monta tekovaihetta.

http://doronkakku.blogspot.com/2013/06/mustaherukka-suklaamoussekakku.html

Myös toinen herkullinen ja juuri tähän vuoden aikaan sopiva hyydykekakku on raparperi-mansikka-valkosuklaamoussekakku.Viime vuonna tein tämän kakun päiväkotiin kiitoksena poikani hyvästä ja hellästä hoidosta. Kakkua on muisteltu tähän päivään asti, joten sen on täytynyt olla herkullinen. Myös tämän kakun kanssa saa kulhoja kulumaan. Mutta maku korvaa vaivan.

http://doronkakku.blogspot.com/2015/06/mansikan-raparperin-ja-valkosuklaan.html

Mikäli olet hieman laiskempi kokki, kannattaa seuraavien kakkujen reseptit pistää mietintämyssyyn. Ensimmäisenä esittelyssä on edellisen kakun makumaailmaa ja juuri tähän vuodenaikaan sopiva raparperimoussekakku. Tämä kakku on huomattavasti nopeampitekoinen edeltäjäänsä verrattuna. Kakku on kuorrutettu trendikkäästi peilikuorrutteella, joka on upeasta ulkonäöstään huolimatta varsin helppotekoinen.

http://doronkakku.blogspot.com/2016/05/raparperimoussekakku-tuoreilla.html

Mikä haluat helpon, nopean ja raikkaan kakun, kannattaa tsekata tequila-limekakun resepti. Tequilan voi jättää suosiolla pois, mikäli lapsia on syöjinä. Myös sitruunamoussekakku puolustaa paikkaansa helppona ja herkullisena leivottavana.

http://doronkakku.blogspot.com/2013/05/tequila-limekakku-gluteiiniton.html

http://doronkakku.blogspot.com/2015/11/isalle-sitruunamoussekakkua.html

Lisää hyydykekakkujen reseptejä löydät blogini reseptit osiosta ja edelleen hyydykekakuista.

Täytekakut ovat myös ihania juhlapöydän tarjottavia. Itse rakastan suklaan ja mustaherukan liittoa. Jos olet samoilla linjoilla, kannattaa mustaherukka-suklaakakkua testata. Se on myös helppotekoinen.

http://doronkakku.blogspot.com/2015/08/mustaherukka-suklaakakku.html

Viimeisenä esittelyssä on täytekakkujen klassikko ja aatelinen, prinsessakakku, joka ei kaipaa selittelyjä. Se puolustaa aina paikkaansa kahvipöydässä.

http://doronkakku.blogspot.com/2012/11/prinsessakakku-prinsessalle.html

Toivottavasti näillä kakkuvinkeillä pääsette alkuun. Ja lisää ihania reseptejä löytyy läjäpäin blogistani.

Juhlien järjestäjille toivottelen tsemppiä. Pienetkin juhlat vaativat panostuksensa, puhumattakaan suurista pirskeistä.

Hyvää viikonlopun jatkoa!
-Doro-

2 kommenttia: