9.11.16

Tosi helppo ja herkullinen Oreo-torttu!


Nopeaa, helppoa, herkullista ja täsmäisku Oreo-keksien ystäville. Oreo -juustokakut ovat näkyneet blogeissa jo pidemmän aikaa. Minä hieman tuunasin kakkua vieläkin yksinkertaisempaa ja nopeampaan muotoon. Siitä syntyi tämä herkku, Oreo-torttu.

Oreo-keksit voit halutessasi korvata Dominoilla tai miksei myös muillakin kekseillä. Joulu lähestyy, joten miltäköhän tämä torttu maistuisi piparkakuilla tehtynä. Ehkä ripaus kanelia mausteeksi ja tuorejuusto-kerman alle hieman luumuhilloa yllätykseksi ja vóla siinä vasta helppo joulujälkkäri. Täytenee testata.

No mutta nyt jatkan työhommia. Tämä viikko on ollutkin aivan mahdottoman kiireinen töiden puolesta.

-Doro-

Oreo-torttu:

pohja:

200g Oreo-keksejä
60g voita

täyte ja koristelu:

2 dl vispikermaa
100g Philadelphia tuorejuustoa
0,5 dl tomusokeria
100g Oreo-keksejä (säästä 3 kpl koristeluun)

25g tummaa suklaata
3 Oreo-keksiä


pohja:
Murskaa pohjan keksit pieneksi muruksi monitoimikoneessa tai puunuijala hakaten. Sulata voi ja lisää se hienon keksimurun joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Painele pohjamuru irtopohjaisen torttupohjan pohjalle ja hieman myös reunoille. Laita pohja kovettumaan jääkaappiin noin tunniksi.

täyte ja koristelu:
Vaahdota kerma, tuorejuusto ja tomusokeri kuohkeaksi ja jämäkäksi vaahdoksi. Murskaa täytteen keksit ronskin kokoisiksi paloiksi. Sekoita joukkoon. Levitä täyte pohjan päälle.

Koristele torttu Oreo-keksirouheella ja sulalla suklaalla.

1 kommentti: