23.5.13

Herkkuja pöytä pullollaan ja valokuvausoppia!


Pari viikkoa takaperin sain odotettuja vieraita. Serkkuni vierailivat meillä täällä maalla. Eksotiikkaa oli kerrakseen pieniä hiekkateitä ajellessa ja maaseudun ilmaa nuuhkiessa. Matkalla oli myös virallinen tarkoitus. Serkkuni mies opiskelee valokuvausta ja näinpä päätin hyödyntää hänen oppinsa parantaakseni blogini kuvallista antia. Paljon sain uutta tietoa. Nähtäväksi vain jää, osaanko hyödyntää tuon kaiken teorian käytäntöön.

Jos kurkistaa blogini ekoja postauksia, voi huomata miltä tasolta olen kuvauksessa lähtenyt liikkeelle. Alkuun en osannut käyttää järkkärissäni kuin automaattitoimintoa ja sen kyllä huomaa (ylipäänsä ihmetyttää miksi mulla on edes ollut järkkäri). Pikkuhiljaa olen uskaltanut mennä enemmän ja enemmän manuaalikuvauksen suuntaan ja tällä hetkellä käytän ainoastaan manuaalia, tosin aika kehnosti. Yritystä siis on ja kuten tiedämme tieto lisää tuskaa ja eritoten tarpeita. Serkkujeni vierailun saattelemana hankintalistallani ovat uusi kamera, irtosalama ja makro-objektiivi. Aika kalliiksi tulee tämä bloggaaminen:)

Tietenkin tapaamista varten oli pakko leipoa paljon herkkuja, jotta olisi sitten mitä kuvata. Herkkupöytään tein vadelma-maitosuklaakääretorttua, tequila-limekakku, suklaa-karamellitorttua ja vaahtokarkkeja. Edellisten reseptit tulevat piakkoin, kunhan ehdin ne vain näpytellä koneelle. Tarkoitukseni on myös kirjoittaa kooste valokuvausopetussessiostani ja jakaa kaikki kuvausvinkkini parempien kuvien aikaansaamiseksi.

Heips ja palailen piakkoin. Odotellessasi reseptejä, voit fiilistellä katselemalla kuvia:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti