18.6.16

Ihanat avajaiset!


Pääsin torstaina osallistumaan uuden leivontatarvikkeiden verkkokaupan avajaisiin. Kyseessä oli Annin uunista -blogin takana olevan Annin uusi, ihana ja todella ammattimainen verkkokauppa. Verkkokaupan eteen Anni on tehnyt rutkasti töitä. Valmistelut ennen lanseerausta ovat vieneet vuoden päivät ja se kyllä näkyy tässä uudessa kaupassa.

Tilaisuudessa pääsimme tietenkin hypistelemään varsinaisia kaupan tuotteita. Ensi silmäyksellä tuotteet vaikuttivat laadukkailta ja kohtuuhintaisilta. Myös ripaus hauskuutta löytyi tuotevalikoimasta. Esimerkiksi kertakäyttöastiat, servetit ja muut koristelutuotteet olivat söpöjä ja saivat hymyn huulille.

Tietenkään kuivin suin meidän ei tarvinnut bileissä olla. Siitä piti huolen moctailbaari, jossa hääri Annin avopuoliso Arto. Oma moctailini sisälsi mansikkaa, passionia ja kiiviä ja voi vitsit, että oli hyvää. Kuvia napsin iloksenne kännykkäkamerallani. Tosin kuvien laatu on varsin kehno.


Kuten olettaa saattaa, pöytä oli täynnä myös syötäviä herkkuja. KakkuKatri ja Dr. Sugar olivat auttaneet Annia leivonnaisten teossa. Kakut, macaronit ja bebet olivat todella herkullisia. Makeakiintiö tuli täyteen kertaheitolla.
Tyhjin käsin meidän ei tarvinnut avajaisista lähteä. Saimme kotiinviemisinä ihanat goodiebagit.


Lisäksi tuhlasin hieman verkkokaupan tuotteisiin. Mukaan tarttui pari vuokaa, spatula ja mustaherukkajauhetta, jota tulen varmasti käyttämään tulevissa leipomuksissani.


Parasta illassa taisi kuitenkin olla muiden bloggareiden tapaaminen. Jälleen pääsin höpöttelemään leivonnasta juurikin niiden ihmisten kanssa, joille leivonta on yhtä suuri intohimo kuin minulle.

Toivottelen teille kaikille oikein ihanaa viikonlopun jatkoa!
-Doro-


7 kommenttia:

 1. Ihana juttu :) kiitos kun olit mukana! Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti nähdään taas pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo oli kokonaan mun puolella. Niin hyvällä pössiksellä sä sun hommaa teet, että vilpittömästi ja omasta ilostani tahdon kirjoittaa siitä myös muille.

   Poista
 2. kiva postaus! oli kiva nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja tosiaan oli mukavaa nähdä.

   Poista
 3. Doro sinulle on haaste :) Ks. postauksen vika rivi:

  http://www.anninuunissa.fi/2016/06/perinteiset-ihanat-bebe-leivokset.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä kurkkaamassa...

   Poista