17.11.16

Teidän TOP5 -leipomukset!

http://doronkakku.blogspot.fi/2013/10/suolaiset-suklaa-toffeepalat.html

Minusta on hauskaa seurailla, mitkä reseptit nousevat blogissani suosituimmiksi. Vuodenajan vaihtelut ja eri juhlapyhät vaikuttavat oleellisesti siihen, mitä reseptejä etsitään eniten. Hauskaa on kuitenkin ollut huomata, että tietyt reseptit pitävät pintansa viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

Tähän postaukseen olen koonnut teidän TOP5-leipomukset. Muutama leipomus löytyy myös minun omalta TOP5 -listaltani, johon palaan toinen kerta ja toisessa postauksessa.

Mutta sitten itse asiaan. Teidän suosikkileivonnainen on suklaa-mustaherukkamoussekakku. En kyllä lainkaan ihmettele reseptin suosiota. Se toimii vaikka onkin varsin työläs. Tämä ihana kakku sulaa suussa ja kuuluu ehdottomasti myös omiin suosikkeihini.

http://doronkakku.blogspot.fi/2013/06/mustaherukka-suklaamoussekakku.html

Sijalla kaksi on ehkä itsellenikin yllätyksenä tullut jauhoton mutakakku. Gluteiiniton leivonta on nostanut valtavasti suosiotaan, joten luulenpa siinä olevan yksi syy tämän herkun suosioon.

http://doronkakku.blogspot.fi/2013/05/jauhoton-mutakakku-syntisen-hyvaa.html

Kolmanneksi teidän TOP5-listalla on jo aivan blogini alkuaikoina tekemäni Salama mcqueen -kakku. Disneyn autot taitavat olla edelleen pienten ihmisten suosiossa. Kovasti odottelen, koska oma poikani päättää haluta autot -kakun. Toistaiseksi ainakin traktorit ovat vieneet voiton. Tänä päivänä ehkäpä tekisin kakun toisin. Täytteenä olisi kenties jokin toinen mousse. Lisäksi haluaisin kakkuun hieman purutuntumaa moussen rinnalle.

http://doronkakku.blogspot.fi/2012/12/salama-mcqueen-kakku.html

Neljännen sijan ottaa suolaiset suklaa-toffeepalat, jotka kieltämättä ovat taivaallisia ja todella helppotekoisia. Niitä häviää masuun useampikin palanen.

http://doronkakku.blogspot.fi/2013/10/suolaiset-suklaa-toffeepalat.html

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä on myös yksi omista suosikeistani, raparperi-mansikkamoussekakku. Ihana alkukesän herkku. Myös tämä kakku on työläs, mutta ehdottomasti vaivan arvoinen.

http://doronkakku.blogspot.fi/2015/06/mansikan-raparperin-ja-valkosuklaan.html

Ehkäpä tältä listalta löytyisi jokin herkku pikkujoulu- tai joulupöytään.

Joku toinen kerta paljastan omat suosikkini.

Nyt kivaa viikon jatkoa!
-Doro-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti