1.2.17

Kinuski-suklaasuolapalat!


Nämä herkut ovat syntiä jokaista suupalaansa myöten. Mutta se ei haittaa, sillä joskus pitää herkutella ja kunnolla. Kinuskin, suklaan ja suolakeksien liitto on täydellinen. Varoituksen sanainen. Näihin tulee himo. Nämä on täydellisyyttä!!!

-Doro-
Kinuski-suklaasuolapalat (n. 18 kpl):

3 dl kuohukermaa
3 dl fariinisokeria
24 Tuc –suolakeksiä
100g tummaa suklaata
1 dl esim. cashew-pähkinöitä

Mittaa kerma ja fariinisokeri kattilaan kinuskin keittämistä varten. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä sitä noin 10-15 minuuttia, kunnes kinuski on valmista. Kinuski on valmista, kun se muodostuu kuulaksi pudottaessasi sitä pisaran kylmään veteen. Kuula pysyy kasassa.

Lado kinuskin keittämisen aikana puolet suolakekseistä folion päälle vieriviereen. Nosta folio reunoiksi ryttäämällä sitä keksien sivuille. Kaada valmiista kinuskista puolet keksien päälle. Lado toinen kerros keksejä kinuskin päälle ja kaada loput kinuskit koko komeuden päälle.

Sulata suklaa vesihauteessa. Kaada sula suklaa jo hieman jähmettyneen kinuskin päälle. Levitä sitä varoen lusikalla. Murskaa pähkinöitä ja ripottele ne suklaan pintaan. Nosta herkku jääkaappiin jähmettymään,

Kun levy on jähmettynyt kokonaan, siisti reunat leikkaamalla ne suoriksi. Leikkaa tämän jälkeen levy noin 18 yhtä suureen palaan. Nauti. NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti