28.4.16

Tärpit Vappuun!



Blogit ovat täynnä mitä ihanampia vappureseptejä. Myös omasta blogistani löytyy maistuvia herkkuja, jotka sopivat vappuun (esim.vappudonitsit, täytetyt vappumunkit sekä vaahtokarkki-vaniljakuppikakut).

Harvoin minulla on  aikaa lueskella muiden leivontabloggareiden blogeja. Tällä kertaa päätin raivata sille aikaa ja jättää omat leipomishommat väliin. Voin sanoa, että vesi nousi kielelle ihan vain katselemisesta.

Leppoisan urakan jälkeen, päätin koota teille omat suosikkini Vappuun sopivista herkuista. Nämä viisi herkkua muodostavat top vitosen, vaikka paljon muitakin huippuherkkuja löysin ja ihastelin. Olisiko näistä jokin juuri sinun vappupöytääsi sopiva? Olen linkittänyt leivontablogit ennen jokaista kuvaa. Klikkaamalla herkun nimeä, pääset herkun äärelle.

Näiden upeiden kuvien myötä toivottelen teille kivaa Vappua. Minä palailen asiaan jälleen ensi viikolla.

-Doro-

Nämä ihanat puffet-donitsit on loihtinut Anni Annin Uunissa -blogista. Kannattaa käydä tsekkaamassa myös Annin uusi leivontatarvikkeiden verkkokauppa.


Korvapuustimunkit, eikös kuulosta herkullisilta. Näitä kyllä täytyy ehdottomasti kokeilla. Näiden ihanuuksien ohjeen löydät mamman leivontanurkka -blogista.

image.jpg

Voiko marengit olla enää suloisempia? Nämä Dr. Sugarin vappumarengit sopivat kuin nenä päähän vappupöytään.

 

Pullahiiren leivontanurkasta löysin kiireiselle kokille pikamunkkien ohjeen. Kaiken lisäksi munkit ovat gluteiinittomia. Näyttävät kyllä tosi hyviltä.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmgxolP-aJXlZ7jXFP_TEtrGw_Dc9aqAGZVkGrSWeyn_Nr1hWDle96BQzl_cidExhHI8Nj7g_ok9PfYpQCxxga2WO007zwL1f1q-YHiPSsFl-0ikR4zksZn38PIQ_9ucmRe4VmzEFFqug/s1600/gluteeniton+donitsi.jpg

Koska olen suklaan ja määpähkinän suuri fanittaja, en voinut sivuuttaa näitä suklaapossun ihania maapähkinä-suklaakeksejä. Myös nämä ovat gluteiinittomia ja nopeita tehdä.


5 kommenttia: