24.11.16

Minun TOP5-leipomukset!

http://doronkakku.blogspot.fi/2015/04/nutella-boston-nam.html

Viime viikolla postasin teidän suosikkileivonnaisista. Tänään ovat vuorossa omat suosikkini. Jotta homma ei menisi liian tylsäksi, poistin listaltani teidän listaan kuuluneet leivonnaiset.

Bravuurini leivonnassa taitavat olla pullat ja erityisesti korvapuustit, joita ainakin tuttavapiirini kehuu. Ja varmasti ne ovat hyviä, mikäli miespuoliset kaverini uskaltavat kehua niitä jopa äitiensä ja vaimojensa tekeleitä paremmiksi.

Hyvästä pullataikinasta muodostuu oma suosikkini. Väliin vain toista lemppariani Nutellaa ja vóla Nutella-boston on valmis.

http://doronkakku.blogspot.fi/2015/04/nutella-boston-nam.html

Kuppikakkujan olen leiponut aika paljon blogiini. Yksi kuppikakkuresepti yllätti minut maullaan täysin ja se onkin kuulunut ehdottomiin suosikkeihini siitä lähtien. Kahvin ystävänä en voi vastustaa Tiramisukuppikakkuja, jotka ovat ihanan pehmoisia ja kuohkeita. Marsala-viini kruunaa nämä kakkuset.

http://doronkakku.blogspot.fi/2014/11/isalle-tiramisu-kuppikakkuja.html

Mielestäni "kuivakakut" ovat parhaimmillaan silloin kun ne ovat todella kosteita. Paras kuivakakku onkin kostea sellainen. Appelsiini-jogurttikakku on mielestäni kuivakakkujen aatelia. Se on niin uskomattoman mehevä ja kostea, että se lähes sulaa suuhun. Lisäksi tämä kakku on kananmutanon.

http://doronkakku.blogspot.fi/2013/03/herkullinen-appelsiini-jogurttikakku.html

Viimeiset kaksi herkkua minun on mahdoiton rankata toinen toistaan paremmaksi, joten ne saavat jaetun neljännen sijan TOP5-listallani. Ensimmäisenä esittelyssä on limemoussekakku mansikkaraidalla ja peilikiilteellä. Uskomattoman raikas kakku, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lisäksi kakku on varsin helppotekoinen.

http://doronkakku.blogspot.fi/2016/06/lime-mansikkamoussekakku.html

Ja viimeiseksi jaetulla neljännellä sijalla on herkku, jota teen aikapa usein. Raakasuklaa toimii arjen herkkunälän pelastajana ja on ihan älyttömän hyvää. Erityisesti minun makuuni ovat mantelitahnalla täytetyt raakasuklaat.

http://doronkakku.blogspot.fi/2015/09/raakasuklaakonvehdit.html

Ja pakkohan se on myöntää, että lista varmasti muuttuu jatkuvasti. Juuri  nyt edelliset herkut vaikuttavat juurikin niiltä parhailta. Voipi olla, että ensi viikolla ajattelisin jo aivan toisin.

Nytpä rupean valmistautumaan lauantain synttärijuhliin. Lakritsia kuulemma pitää olla kakussa. Näin toivoin synttärisankari.

-Doro-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti