12.2.17

Ystävälle vaahtokarkkitikkari!


Ystävänpäivä lähestyy ja nyt on aika tehdä ihanat vaahtokarkkitikkarit ilostuttamaan ystävänpäivää. Mikään uusi idea vaahtokarkkipopsit eivät ole. Pinterestistä ja googlesta löytää valtavasti ideoita erilaisten vaahtispopsien koristeluun. Harvemmin kuitenkaan vaahtokarkkipopsit ovat näin muhkeita. Omiin tikkareihini laitoin kolmea isoa vaahtista vieri viereen. Suklaalla kuorruttaminen kruunasi herkut.

Omaan makuuni valkosuklaakuorrutus on liian äitelä. Poikani sen sijaan rakasti valkosuklaisia herkkuja. Tumma, varsin kitkerä suklaa toimi mielestäni erinomaisesti makean vaahtiksen parina.

-Doro-


 

Vaahtokarkkipopsit (6 kpl):

18 vaahtokarkkia
100g tummaa suklaata
100g valkoista suklaata
strösseleitä koristeluun
(punaista jauhemaista elintarvikeväriä)

lisäksi 6 cake pops -tikkua


Laita kolme vaahtokarkkia aivan peräkanaan kuhunkin cake pops -tikkuun. Sulata suklaat vesihauteisssa. Kasta vaahtokarkkitikku suklaaseen ja valele se kauttaaltaan suklaalla lusikkaa apuna käyttäen. Koputtele ylimääräiset suklaat pois ja pyyhkäise vielä lopuksi nurja puoli kulhon reunaan. Nosta leivinpaperin päälle kovettumaan.

Koristele tikkarit esim. sulalla, värjätyllä suklaalla ja strösseleillä. Suklaaviirut on helppo tehdä lusikalla suklaata valuttamalla.

Kääräise tikkarit esim. sellofaanipusseihin ja laita silkkinauhalla kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti