17.6.17

Syy hiljaiselooni...


Heips! Kuten varmasti olette huomanneet ei blogini ole päivittynyt sitten kesäkuun ensimmäisen viikon. Olet saattanut pohtia syytä hiljaiselooni.

Mistään maata mullistavasta ei ole kyse. Ainoa ja oikea syy on se, että leivontakärpänen on lennellyt kauaksi minusta. Yksinkertaisesti en ole löytänyt inspiraatiota tarttua vispilään leipomisen aloittamiseksi.

Ehkäpä edellinen on täysin luonnollinen seuraus sille, etten ole pitänyt bloggaamisesta lomaa lainkaan sitten sen aloittamisen. Reilu neljä vuotta olen leiponut lähes viikoittain ja sen kyllä nyt huomaa. Nyt olen vain nauttinut lomailusta ilman minkäänlaista leivontastressiä.


Mietit varmaan myös sitä, koska palaan vispilään varteen. Pakko myöntää etten tiedä sitä itsekään. Nyt aion suoda itselleni määrittelemättömän pituisen loman. Leivontapuuhat jatkuvat taas sitten kun inspiraatio iskee. Mutta ei syytä huoleen. Ei lomani varmasti yli kesän kestä. Tuskin pystyn vastustamaan kaikkia ihania luonnon tarjoamia herkkuja, jotka sopivat leivonnaisiin kuin nenä päähän.

Mutta nyt jatkan lomaani. Toivotaan oikein paljon aurinkoa tälle kesälle. Ja palataan asiaan taas muutamien viikkojen kuluttua!

-Doro-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti