30.12.15

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016!


Joulu meni herkutellessa ja nyt on aika tämän vuoden viimeisen blogipostauksen. Vuoden viimeisen postauksen kunniaksi päätin loihtia jotakin, johon saisin käytettyä pakastimen ja jääkaapin jämät.

Piparkakkutaikinaa minulle jäi köntti kummittelemaan pakkaseen piparitalkoista, joten halusin siitä eroon. Niinpä päätin tehdä vuoden viimeisen piparkakkukaupungin porkkanakakun ympärille. Porkkanakakkuun sain käytetyksi nahistuneet porkkanat ja kakun kuorrutteeseen ylijääneet tuorejuustot. Lisäksi halusin tehdä jotakin nopeaa, jotta kaikki ylimääräinen lomailuaika tulisi pyhitettyä auringolle ja ulkoilulle.

Porkkanakakun resepti on vanha tuttu, jota olen käyttänyt aikaisemminkin. Jätin reseptistä pois inkivääripalat ja pähkinät. Myös ilman edellisiä kakku toimii loistavasti. Periaatteessa piparikaupungin voi tehdä minkä tahansa kakun ympärille.

Huomenna onkin sitten aika juhlistaa tulevaa vuotta 2016. Vielä en uskalla lupauksia blogin suhteen tehdä. Leipomista ainakin piisaa. Hieman olen alkanut funtsia myös leipomisen laajentamista ihaniin jälkiruokiin. Katsotaan tulenko toteuttamaan ideani.

Hyvää ja parempaa tulevaa vuotta 2016!
-Doro-


Porkkanakakku (20 cm):


katso kakun ohje täältä.

4 kommenttia:

 1. Wau! Kiva idea tämä. Porkkanakakku on hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja porkkanakakku on niiiiin hyvää!

   Poista
 2. Hyvää Uutta Vuotta :) ps. Porkkanakakku on parasta!

  VastaaPoista