28.1.16

Studiovalot, talven kuvauksen pelastajat???


Vihjasinkin jo viime postauksessa, että reilun viikon takainen sunnuntai meni studiovalojen käyttöä harjoitellessa. Ikinähän en olisi kyseisiä systeemejä saanut itse aikaiseksi hankittua, mutta superavulias serkkuni mies hoiti koko helahoidon minulle ja vieläpä oikein sopuhintaan.

Koko talven olen tuskaillut kuvaamista. Lyhyt valoisa aika on pistänyt aikataulut aika tiukoiksi ja välillä on tuntunut, että ennen niin kiva kuvausharrastus on muuttunut nopeaksi pakkopullaiseksi suorittamiseksi. Ja mikä hirveintä, aina en ole edes ollut tyytyväinen kaikkiin tänne laittamiini tuotoksiin. Nyt tuli asiaan muutos, kun nainen sai kauan kaipaamansa studiovalot.

Hieman ehdin serkkuni miehen Hanneksen kanssa treenata valojen käyttöä. Softboxia siirtelimme ja testailimme ja ihmettelimme millaisia kuvia oikein saimme aikaan. Postauksen päärynä- ja viinirypälekuva on otettu studiovaloa apuna käyttäen. Tärkeintä minulle on, että kuvaan saisi samaa fiilistä kuin mitä luonnonvalolla kuvatuissa kuvissa on. Mielestäni aika kivasti onnistuin.

Serkkuni ja hänen miehensä ovat muuten aloittaneet bloggarielämän. Kannattaa käydä kurkkaamassa uutta ruokablogia hannijaaleksanteri. Reseptit ovat ihania ja kaiken lisäksi vielä gluteiinittomia.

Tässä meinaa olla vaikeuksia sopeutua sateeseen auringossa vietetyn viikon jälkeen. Täytynee kenties ruveta pahimpaan ärsytykseen leipomaan:)

-Doro-

Musta tausta on DIY: musta kameralaukku ja kangaskassi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti