28.11.15

Todellisuus blogin takana...

Pilalle menneet pursotukset.
...ei ole aina niin ruusuista kuin miltä se kuvissa näyttää. Jälleen minulle tapahtui se, mitä kaikkein vähiten toivoin, katastrofi leipomusten kanssa. Liivate leikkasi kiinni moussekakussa, kermapursotukset menivät pieleen, pikkuleivistä tuli totaalisen rumia ja täytekakkua tuli kostutettua liiaksi, niin että jääkaapin hyllykin oli lopulta märkänä.

Epäonnistuminen on hirveää ja vielä kamalamman siitä tekee se, että on bloggari. Pilalle mennyt herkku tarkoittaa samalla myös pilalle mennyttä postausta. Ainakin minulla aika on niin kortilla, ettei uuden tekeminen ole ainakaan saman päivänä aikana mahdollista. Sitä on huomannut, että kaikkensa sitä tekee pelastaakseen leipomukset. Aina ei kuitenkaa onnista ja silloin roskis on ainoa oikea paikka pilalle menneille tekeleille.

Huomenna sunnuntaina juhlimme poikani synttäreitä. Alussa kertomani epäonnistumiset olivat täyttä totta. Tällä kertaa minun ei tarvinnut heittää moussekakkua lukuunottamatta mitään roskiin, vaan sain kuin sainkin pelastettua herkut. Rumat kermapursotukset kaavin kakun pinnalta ja uudet pursotukset tein siten, että vanhat sotkut peittyivät. Pikkuleipien koristelussa osasin onneksi lopettaa kahden kohdalla. Loput pikkuleivät onnistuivat. Täytekakku on kostea, mutta onneksi äitini ja mieheni pitävät liian kosteista kakuista.

Tänään on kaikki valmista ja vain siksi, että huomenna täytyy kuvata. Onneksi vieraat saapuvat vasta kahden jälkeen. Ja onneksi vieraita tulee. Nimittäin herkkubloggarien suurin ongelma taitaa olla se, kuka kaikki herkut syö. Huomisen vatsat on valittu, mutta yleensä syöjistä on pulaa.

Edellisen ongelman olen ratkaissut tekemällä hyvin pieniä määriä leipomuksiani. Nämä pienet määrät menevät yleensä mieheni vatsaan. Itse jätän yleensä aina herkuttelun väliin. Joku voisi kysyä, että miksi. Voin sanoa, että on pakko vaikka mieli tekisi. Muuten täytyisi lähteä aika pian vaateostoksille. Maistan yleensä vain suullisen varmistuakseni koostumuksesta ja mausta. Onneksi poikani päiväkodissa ja omalla työpaikallani ollaan herkkujen perään. Suurimman ongelman kuitenkin aiheuttaa se, että en kehtaa viedä parhaimillaan kolme päivää jääkaapissa olleita leipomuksia enää kenenkään syötäväksi.

Hieman tässä nyt tuli avattua sitä, mitä blogiarki voi pahimmillaan olla. Edelliset olivat omia ahdistuksen hetkiäni ja onneksi huonoja hetkiä tulee harvoin. Olisipa kiva kuulla onko muillakin herkkubloggareilla samat ongelmat vai koetteko kenties jotkut muut asiat ongelmiksi. Kommentoikaa ihmeessä.

Hmmmm...viikonlopun jatkoja!
-Doro-

Rumaakin rumemmat pikkuleivät.

25.11.15

Suklaiset piparipojat!


Tämä postaus on tehty yhteistyössä Unelmakakut.fi:n kanssa.

Cake popsit ovat ihania. Olen kuitenkin juuri nyt älyttömän kiireinen leipuri, joten taikinoiden pyörittely, tikkujen tökkiminen jne. eivät juuri nyt sovi aikatauluuni. On siis ihanaa, kun on olemassa vuoka juurikin cake popsien ja tikkunekkujen tekemistä varten (katso täältä).

Unelmakakut lähetti minulle vuodenajan teeman sopivan piparkakkupoika cake pops ja tikkunekkumuotin ja pitihän sitä päästä oitis testaamaan. Hyvin toimi ja hauskat kakkutikkarit syntyivät yllättävän helposti. Ripaus piparkakkumaustetta ja jouluinen fiilis oli taattu. Mikäli piparit eivät miellytä, voi mausteen jättää vallan hyvin pois.

Minä tässä alan henkisesti valmistautumaan poikani synttäreihin, joita vietetään sunnuntaina. Herkkua jos jonkinmoista on suunnitelmissa. Niistä postauksia tulossa piakkoin.

-Doro-


Suklaiset piparipojat (n. 12 kp):

50 g voita
1 muna
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 dl vehnäjauhoja
5 rkl kaakaojauhetta
(n. 1/3 tl piparkakkumaustetta tai maun mukaan)

lisäksi 200g suklaata
koristeluun esim. nonparelleja

Sulata voi ja jätä jäähtymään. Vaahdota muna ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jäähtynyt voi munasokerivaahtoon vuorotellen kuivien aineiden kanssa. Lisää viimeisenä kuivia aineita. Sekoita tasaiseksi.

Lusikoi taikina pursotinpussiin, joka on varustettu pyöreällä tyllalla. Voit myös käyttää esim. pakastepussia, jonka kärkeen leikkaat reiän. Asettele cake pops -tikut piparipoikamuottiin ja pursota taikinaa huolellisesti joka kohtaan. Naputtele muutama kerta pöytää vasten. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia. Piparipojat ovat valmiit, kun taikina on juuri ja juuri kypsää. Älä paista liikaa, sillä muuten kakkusesta tulee kuivaa. Nosta uunista ja anna jäähtyä hetki.

Poista piparipojat vuoasta erittäin varoen, etteivät ne mene rikki. Mitä kauemmin annat niiden paistua uunissa sitä helpompi ne on poistaa vuoastaan. Toisaalta tällöin kakku on kuivahkoa. Suosittelen siis äärimmäisen varovaista poisottamista.

Toista paisto-operaatio myös lopulle taikinalle.

Sulata suklaa vesihauteessa. Voit halutessasi temperoida suklaan. Kasta jäähtyneet pojat suklaaseen kauttaaltaan. Ole varovainen, jottei kakku murru. Käytä lusikkaa apuna ja tue kakkua kädellä. Laita kuivumaan ritilälle. Kun suklaa on vielä kosteaa, ripottele nonparellikoriseet. Silmät ja suun tein valkosuklaalla vasta kun tumma suklaa oli täysin jähmettynyt.

20.11.15

Luumu-kanelikuppikakut tuorejuustokuorrutteella!


Edelleen jaksan fiilistellä lähestyvää Joulua vaikka edelleen ulkona sataa vettä. Nämä ihanat luumu-kanelikuppikakut saivat inspiraation leivontabloggaajien illanvietosta saamastani giftbagista. Kassissa oli jos jonkinmoista herkkua. Yksi herkuista oli Valion maustettu rahka, luumu-kaneli. Ensiksi ajattelinkin käyttää rahkaa kuppikakkujeni taikinassa, mutta maistamisen jälkeen päätin luopua ideasta. Rahkan luumu oli maultaan liian voimakasta ja liiaksi luumumarmeladia muistuttavaa. Niinpä herkullinen rahka jäi käytettäväksi toiseen kertaan.

Ikinä ei tiedä, mistä inspiraation saa. Tällä kertaa inspiroituminen kannatti. Luumu ja kaneli maistuvat herkullisilta näissä pilven pehmoisissa kuppikakkusissa. Pieni rommiloraus maustaa kuppikakkujen sisällä lymyävää luumukompottiyllätystä. Nam!

Hyvää viikonloppua!
-Doro-




Luumu-kaneli –kuppikakut (n. 12 isoa):

kuppikakkutaikina:

2 dl sokeria
2 tl vanilja-aromia tai vaniljasokeria
½ tl kanelia
3.5 dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
55g voita huoneenlämpöisenä
2 munaa
75g turkkilaista jogurttia
60 ml rypsiöljyä
1 dl kermaa

luumukompotti:

6 luumua
1 dl vettä
½ dl ruokosokeria
¼ dl hillosokeria
(¼ dl rommia)
kanelitanko

tuorejuustokuorrutus:

100g suolatonta voita huoneenlämpöisenä
200g Philadelphia-tuorejuustoa huoneenlämpöisenä
3 dl tomusokeria
lilaa elintarvikeväriä
koristeluun esim. luumulohkoja ja kanelia


kuppikakkutaikina:
Mittaa kuivat aineet monitoimikoneeseen. Sekoita sekaisin. Pilko pehmeä, huoneenlämpöinen voi pieniksi nokareiksi ja lisää se kuivien aineiden joukkoon. Anna sekoittua. Voita on niin vähän, että se lähes häviää kuiviin aineisiin.

Sekoita keskenään munat, jogurtti ja ruokaöljy. Kaada kuivien aineiden joukkoon ja anna massan sekoittua taikinaksi. Lisää lopuksi kerma ja sekoita vain sen verran, että kerma sekoittuu hyvin joukkoon.

Asettele Amerikan muffinivuokia muffinipeltiin. Kaada taikinaa kunkin vuoan puoleenväliin asti. Paista 180 asteessa, uunin keskitasossa n. 20 min. Kakkuset ovat kypsiä, kun tikkuun ei jää enää taikinaa. Anna jäähtyä.

luumukompotti:
Pese luumut ja poista kivet. Pilko luumut pieniksi paloiksi. Mittaa kattilaan muut aineet ja kiehauta. Lisää luumupalat ja keitä seosta n. 7 minuuttia tai kunnes luumut ovat hieman pehmenneet. Luumuja ei ole tarkoitus keittää niin pitkään, että ne muuttuvat soseeksi. Anna jäähtyä.

tuorejuustokuorrute:
Vaahdota pehmeä huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri vaahdoksi. Lisää niin ikään huoneenlämpöinen tuorejuusto ja lusikan kärjellinen elintarvikeväriä seokseen. Sekoita nopeasti sekaisin. Älä sekoita liikaa, sillä mitä enemmän sekoitat, sitä löysempää kuorrutuksesta tulee.

kuppikakkujen kokoaminen ja koristelu:
Leikkaa jäähtyneiden kuppikakkujen pintaan kolot. Lusikoin noin ruokalusikallinen luumukompottia koloon. Lisää myös kompotin lientä maun mukaan. Laita kansi päälle. Lusikoi kuorrutusta kakkujen päälle ja levitä se tasaisesti koko alalle. Aseta esim. kaksi luumulohkoa kuppikakun pintaan ja ripottele päälle kanelia. Säilytä jääkaapissa.

17.11.15

Pieni askel ihmiskunnalle, suuri askel Dorolle...



Somemaailma on meikälle aika iso haaste. Blogin kanssa on kuitenkin melkein must jalkautua myös sinne, missä porukka oikeesti on. Ja nykyäänhän ihmiset pyörivät somessa. Ensialkuun siirryin faceen. No se oli vielä helppoa. Pinterestin otin seuraavaksi haltuun. Ei enää ihan niin helppoa.

Tänään voin ilokseni ilmoittaa, että Doro on ottanut jälleen uuden askeleen. Instagramin ihmeellinen maailma on ollut työn alla nyt pari päivää ja auts, että voi olla haastavaa. Joku haisu alkaa nyt vihdoin muodostua ja enköhän tässä käytön myötä kehity.

Eli jos olet instassa, niin käyhän linkkamassa itsesi seuraajaksi. Näin näet uusimmat kakkukuvat ja ehkäpä myös kuvaa kulisseista ja Doron kokkailuista. Toisinaan myös valokuvauksen behind the scenes -otokset täydentävät instaa.

Kivaa viikkoa!
-Doro-

14.11.15

HOT CHOCOLATE POPS eli suklaiset popsit kaakaon valmistukseen!


Joulu tulla jollottaa, vaikka ulkona sataakin vettä. Ilma on ankea, joten tämän vuoden ensimmäinen joulupostaus on paikallaan.

Olen aina peukuttanut ruokalahjoja ja nämä suklaiset popsit ovat oiva idea pukinkonttiin. Lahjan saajan ei tarvitse kuin lämmittää kupillinen maitoa tai vastaavaa ja sujauttaa popsi joukkoon. Täyteläinen suklainen kaakao on valmis nautittavaksi. Meillä nämä herkut eivät vanhentuneet kahta päivää kauemmin. Enköhän väännä uuden satsin jouluksi.

Minä lähdenkin tapailemaan muita leivontabloggareita. Hyvää viikonloppua!
-Doro-



Hot chocolate pops, suklaiset popsit (7 kpl):

80g tummaa suklaata
100g maitosuklaata
7 vaahtokarkkia
piparminttukaramelleja murskattuna

Sulata suklaat vesihauteessa omissa kulhoissaan. Kaada esim. tummaa suklaata pienireikäisen silikonisen muffinivuoan seitsemään koloseen niin, että pohjat peittyvät. Koputtele vuokaa pöytää vasten, jotta ilmakuplat lähtevät pois. Laita jähmettymään jääkaappiin.

Pistele vaahtokarkkeihin esim. cake pops -tikut (myös grillitikut tai vastaavat käyvät). Lusikoi hieman esim. maitosuklaata vuokiin. Paina vaahtokarkki tikkuineen maitosuklaan päälle. Kaada tämän jälkeen esim. maitosuklaata vuokiin niin, että vaahtokarkit peittyvät. Koputtele jälleen vuokaa pöytää vasten ilmakuplien poissaamiseksi. Ripottele murskattuja piparmittukaramelleja suklaan pintaan. Laita jähmettymään jääkaappiin. Poista popsit silikonivuoistaan painamalla pohjasta. Jos et omista silikonivuokaa, voit käyttää myös kertakäyttöisiä muovisia snapsilaseja (ks. ohje alla).

HUOM!
- Voit käyttää mitä suklaata hyvänsä. Jos teet useampia kerroksi, muista aina jähmettää edellinen ennen seuraavan lisäämistä.
-  Mikäli et omista silikonista pienireikäistä muffinivuokaa, voit käyttää esim. kertakäyttöisiä muovisia snapsilaseja. Kun poistat jähmetyneet popsit mukeista, leikkaa lasiin pieni viilto ja revi muki pois.
- Kauniin paketin saat, käärimällä popsin esim. sellofaaniin. Muista laittaa mukaan ohje kaakaon tekemiseksi (n. 2dl kuumaa maitoa tai vastaavaa).

11.11.15

Superherkullinen suklaa-quinoakakku avocado-suklaakuorrutuksella!


Minulle quinoa on tuttu lähinnä ruoanlaitosta. Leivontaan en ole sitä aikaisemmin osannut yhdistää. Olen kuitenkin huomannut useammissa ulkomaalaisissa ja muutamissa suomalaisissakin blogeissa quinoa-suklaakakkujen ohjeita. Oman reseptini muodostin näiden innoittamana.

Kakku tosiaan sisältää jauhojen sijaan keitettyä quinoaa. Kaakaojauhetta on reilusti ja siitä kakku saakin täyteläisen makunsa. Kuorrutuksessa on puolestaan avocadoa, joka saa kuorrutteen todella samettiseksi ja täyteläiseksi. Ja voin taata, ettet maista avocadoa vaan herkullisen suklaisen kuorrutteen.

Kysymys kuuluukin voiko herkutella terveellisemmin mausta tinkimättä. Tämä kakku osoittaa, että voi. Lisäbonusta on se, että tämä kakku on myös gluteiiniton ja halutessasi myös vegaaninen. Vegaaniseksi tämä muuntuu vaihtamalla voi paistamisen kestävään kasvirasvalevitteeseen.

Nythän alkaa jo olla pikkujouluaika. Olisikohan ensi postauksessa jo luvallista fiilistellä joulujutuilla?

-Doro-




Suklaa-quinoakakku (24 cm):

kakku:

5 dl keitettyä quinoaa (n. 1.25 dl kuivaa quinoaa)
0.75 dl makeuttamatonta mantelimaitoa (myös tavallinen maito käy)
4 munaa
120g voita
0.6 dl kookosöljyä
2.5 dl kookossokeria
2.5 dl makeuttamatonta kaakaojauhetta
½ tl sodaa
1 ½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 tl vaniljajauhetta

kuorrutus:

2 pientä avokadoa
1 dl vaahterasiirappia
1 dl makeuttamatonta kaakaojauhetta
3 tl kookosöljyä
ripaus suolaa
koristeeksi esim. manteleita ja cashew-pähkinöitä


kakku:
Keitä quinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä. Mittaa tehosekoittimeen munat ja mantelimaito. Surauta tasaiseksi. Lisää jäähtynyt quinoa, sulatetut ja jäähdytetyt voi ja kookosöljy. Blendaa tasaiseksi massaksi.  Sekoita kuivat aineet isossa kulhossa keskenään. Kaada quinoa-munamassa kuivien aineiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina kunnostettuun irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalla + voitelu ja kaakaojauheella jauhotus). Paista uunin keskitasolla 180 asteessa n. 35 minuuttia. Kakun tulee olla juuri ja juuri kypsää. Anna jäähtyä.

kuorrutus ja koristelu:
Sulata kookosöljy juoksevaksi. Mittaa kuorrutuksen aineet kulhoon ja surauta esim. sauvasekoittimella täysin tasaiseksi massaksi. Levitä kuorrutus kakun pinnalle. Koristele rouhituilla manteleilla ja cashew-pähkinöillä.


5.11.15

Isälle sitruunamoussekakkua!


Mieheni pitää kirpsakoista herkuista ja isänpäivän kunniaksi hän saa sitruunamoussekakkua. Ehkäpä varsin ansaitusti. Mieheni nimittäin syö mukisematta suklaapainotteisia ja hänen mielestään melkeinpä liian makeita leipomuksiani. Kerrankin tarjolla on jotakin hänen makuunsa täydellisesti sopivaa.

Pakko myöntää, että kakku muotoutui jääkaapin aineslistan perusteella. Sain vihdoin käytettyä jo pitkään kaapissa pyörineet sitruunat ja turkkilaisen jogurtin jämän. Mikä parasta kakku oli kaiken lisäksi todella helppo tehdä.

Onnea kaikille isille!
-Doro-


Sitruunamoussekakku (20cm):

pohja:

150g keksejä (Digestive tai kaurakeksejä)
55g voita

sitruunamousse:

0.75 dl tuorepuristettua sitruunan mehua (noin 1,5 kpl)
yhden sitruunan kuoret raastettuna
200g turkkilaista jogurttia
n. 1.5 dl sokeria (voit laittaa enemmänkin)
3 dl vispikermaa
5 liivatetta
keltaista elintarvikeväriä

sitruunakiille:

1,5 sitruunan mehut
vettä
n. 4 tl tai maun mukaan tomusokeria
3 liivatetta
keltaista elintarvikeväriä


Pohja:
Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperista sopivan kokoinen pala. Siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi kannattaa vuorata vuoan reunat kakkukalvolla (itse käytän piirtoheitinkalvoa).
Murskaa pohjan keksit pieneksi muruksi esimerkiksi tehosekoittimisessa. Murskaaminen onnistuu myös perunanuijalla hakaten. Sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Painele pohjamuruseos leivinpaperilla päällystetyn irtopohjavuoan (20cm) pohjalle.

Sitruunamousse ja -kiille:
Pese sitruuna ja raasta sen kuori. Varo raastamasta vaaleaa osaa. Purista raastamisen jälkeen mehut sitruunoista. Yhdistä jogurtti, sokeri, sitruunan kuoriraaste ja puolet sitruunamehusta sekä elintarvikeväri. Liota liivatteita 5 min. kylmässä vedessä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kuumenna loput sitruunamehusta lähes kiehuvaksi ja liota siihen liivatteet. Lisää liivateseos ohuena nauhana jogurttiseoksen joukkoon koko ajan vatkaten. Lisää lopuksi kermavaahto. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä väh. 4 tuntia tai yön yli.

Purista kiilteen sitruunoiden mehu. Lisää vettä sen verran, että syntyy nestettä yht. 2 dl. Makeuta sitruunavesi tomusokerilla ja sekoita niin kauan, kunnes sokeri on täysin liuennut. Lisää myös elintarvikeväri. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi. Kaada kattilaan sitruunavedestä noin kolmannes. Kun sitruunavesi lähes kiehuu, lisää puristetut liivatteet. Kaada liivatesitruunavesi lopun sitruunaveden joukkoon. Anna jäähtyä, muttei kuitenkaan jähmettyä. Kaada jäähtynyt kiille sitruunamoussen päälle ja laita kylmään jähmettymään.

Kun kakku on hyytynyt, ota se varovasti pois irtopohjavuoasta. Poista kalvot. Mikäli et käyttänyt kalvoja, ”avaa” kakun reunat veitsellä viimeistellyn lopputuloksen aikaansaamiseksi. Koristele kakku esim. sulalla valkosuklaalla ja sitruunan kuorilla.




1.11.15

Parhaimmat päärynä-Nutellaruusut!


Muutama viikko takaperin tein omena-mantelimassaruusuja. Ne olivat herkullisia. Niitä herkutellessani alkoi minua kutkuttamaan ajatus jonkin muun kuin omenan käyttämisestä ruusuissa. Päärynä tuli ensimmäisenä mieleeni ja pohdittuani tovin päärynälle soveliasta kaveria, päädyin ikiaikaiseen superherkkuuni Nutellaan.

Homma toimi aikalailla kuten omenaruusujakin tehdessä. Päärynöitä mikrottaessa saa kuitenkin olla tarkkana. Päärynät nimittäin pehmenevät omppuja nopeammin ja muuttuvat helposti mössöksi. Päärynät myös tummuvat sitruunakäsittelystä huolimatta, joten mitään superkauniita näistä ei tullut. Mutta maku oli kohdillaan. Nutella nyt vain on niin hyvää ja päärynän kanssa melkein vieläkin parempaa.

Itse en jaksanut askarrella kaikista voitaikinalevyistä ruusuja, vaan oikaisin hieman tekemällä Nutellalla ja päärynällä täytettyjä croisantteja. Ne olivat myös mielettömän hyviä.

Kivaa alkavaa viikkoa!
-Doro-



Päärynä-Nutellaruusut (10 kpl):

500g voitaikinalevyjä (yht. 5 levyä)
n. ½ prk Nutellaa
5 isoa päärynää
vettä
½ sitruuna
tomusokeria koristeluun

Mittaa kulhoon reilusti vettä. Purista puolikkaan sitruunan mehu veteen. Pese päärynät. Halkaise päärynät kahtia ja leikkaa ohuita puolikuun muotoisia siivuja. Poista siemenet siististi. Laita siivut välittömästi sitruunaveteen. Kun olet leikannut kaikki päärynät, laita kulho päärynäsiivuineen mikroon. Anna käydä täydellä teholla n. 2 min. Siivut ovat oikeanlaisia pehmettyään hieman. Ne taipuvat käännettäessä, mutta eivät mene rikki. Päärynöiden kypsyminen jatkuu kuumassa vedessä, joten kaada vesi pois välittömästi ja käytä siivut suht. nopeasti.
Kauli jokainen voitaikinalevy noin kaksinkertaiseksi pituussuunnastaan. Leveyden ei tarvitse olla aivan kaksinkertainen. Halkaise levyt pituussuunnassa kahtia. Levitä Nutellaa voitaikinasuikaleille kauttaaltaan. Aseta päärynäsiivut Nutellan ja voitaikinan päälle lomittain pituussuunnassa. Päärynäsiivu on puoliksi taikinan ulkopuolella. Kääri taikina rullalle, jolloin syntyy kaunis ruusu. Nosta ruusu varovasti muffinivuokaan ja vuoka edelleen muffinipellille. Muffinipelti on oiva apuväline paistossa. Näin ruusut säilyttävät muotonsa paremmin.
Paista ruusuja uunin alatasolla 200 asteessa n. 40 min. Tarkkaile ruusuja paiston aikana. Mikäli ne alkavat tummua, laita niiden päälle esim. folio.  Ole tarkkana ruusujen kypsyyden kanssa. Voitaikinan tulee kypsyä myös keskeltä. Kypsymisen kannalta oleellista on, että olet kaulinut voitaikinan riittävän ohueksi.
Koristele ruusujen pinta tomusokerilla.